Gemensamcykling med fika 240608

Härligt att så många (24) hade möjlighet att deltaga på Färjestadens Motions IFs gemensamma cykling med fika (vet.. alla kunde inte pga andra aktiviteter men vilket veckoslut man än väljer nu händer det saker). Trevligt blev det! Å rött i mängder... nästan så man blev tårögd.

Vi var så många att vi delade upp oss i två grupper för att inte ta upp alltför stor plats på vägen. Jag med en grupp Leif den andra. Var inte så hård trafik så här dags. Grupperna körde iväg med några hundra meter emellan (se kartfilmen). Gemensamt stopp och återsamling på rastplatsen i Resmo och efter kort vila så bar det av igen i motvinden vi haft hittills. När vi svängde ut på Alvaret i Bårby så fick vi bra hjälp av vinden, sköt på bra. Även när vi vände norrut i Alby rullade det på bra. Upp till det gemensamma stoppet för en fika på Gårdby Kafe och Lanthandel som föreningen bjöd på med lite sponsring av fiket. Ett stort tack till dem för service och sponsring! Härlig stund i underbara trädgården. Efter fikat delade vi upp oss i två gäng... fartgrupper. Fick bara med mig tre i min grupp, de andra betydligt flera förutom några som hade bråttom hem som valde genaste vägen hem. Vi cyklade vidare norrut efter träningsgrund och förmåga.. alla lika stora kämpar! Upp till Södra Gärdslösa där vi svängde upp mot vinden, kämpigt till Sättra. Ena gänget delade upp sig ytterligare efter en stund men har mest koll på vårt eget förehavande efter fikan. Starke Lennart anförde vår lila trupp i en himla fart med hjälp av även starke Thomas (med H). Gjorde väl själv vad jag kunde och vi kämpade på bra även Bengt å jag. Mittvägen lite motig den också ända till Glömminge. Sen släppte det lite i nedförsbacken. Thomas klev av "hemma" vid Saxnäsvägen. Vi övriga tre sista biten hem till Färjestadens Cykelaffär. Tog inte så länge innan jag såg andra gänget på Möllstorpsgatan när jag cyklade för möte dem. Såå bra kämpat alla! Blev ca 9.5 mil. Tack för idag för Er insats och glada humör!

Leif Nilsson, Günter Ruchatz, Bosse Karlsson, Thomas Bergstrand, Malou Hallström, Bengt Backman, Carina Carlsson, Eva Jirhall, Kent Staaf, Ben Sayell, Susanne Sayell, Mattias Antonsson, Nina Johansson, Annika Nilsson, Johan Darell, Lennart Klevesund, Petter Liljegren, Christel Liljegren, Cina Nilsson, Johan Danielsson, Lars Glemne, Jimmy Johansson, Fredrik Hellström, Tomas Larsson.